Widénska gymnasiet

Här påbörjades projektet ett par år innan färdigställandet av skolan, tillsammans såg vi på nya interaktiva möjligheter för skolan.

I detta läge valde vi Interaktiva projektorer med finger och penntouch. Dessutom produkter med en inbyggd androidfunktion där man kunde få upp en Whiteboard digitalt utan att ansluta någon dator. Tanken var att komma över den ”digitala” tröskeln för lärarna och att det skulle var lätt att använda tekniken.

Vi installerade dessutom projektorer och 3 meters elektriska projektionsdukar för de ändamål där man måste ha större bild.

Widénska gymnasiet har också ett testcenter, ett Gym samt en större matsal. I samtliga dessa ytor fick man ändamålsenlig teknik för bild och ljud, såväl programljud som mikrofonljud.

I Audiotorium och i lärarnas-konferensrum monterades det interaktiva skärmar 65” respektive 85”. I de allmänna ytorna placerades skärmar för digital signage, där skolan visar elevinformation.

Foto: Stefan Borg

Vill du veta mer om denna lösning på Widénska gymnasiet?

Kontakta gärna mig.

Martin Jonasson

Kontakta Martin!
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');