Service & Support

Vårt mål är att du som kund är utomordentligt nöjd, våra kunder kan vara trygga med att vi finns tillhands även efter installation. Genom våra kunniga installatörer erbjuder vi snabb och pålitlig service oavsett produkt eller omfattning. Vi vet att rätt service ger produkterna och systemen längre liv och bästa funktion. Eftersom vi har en nära kontakt med produkttillverkarna är vi alltid up to date med den senaste tekniken.

Vi erbjuder också serviceavtal utöver sedvanlig garanti. Har du som kund särskilda behov av service gör vi gärna ett skräddarsytt avtal. Att låta oss sköta tekniken, innebär att ni kan lägga er energi på mötet, konferensen eller prestationen.

Lång branscherfarenhet och bred kompetens

Med Aros Mediateknik får du en långsiktig samarbetspartner. Genom en lång branscherfarenhet och bred kompetens kan vi ge våra kunder kvalitativ service. Du som kund står alltid i fokus och vi strävar att alltid leverera en support av högstaklass.

Är du intresserad av några av våra tjänster? Tveka inte att höra av dig till oss så hittar vi en lösning som passar just dina önskemål.

Johnny Lilja

VD/Säljare 

0707475134 

E-post 

Kontakta oss

Har du behov av professionell hjälp i form utav AV-utrustning för ditt företag så tveka inte att kontakta oss. Vi har lång branscherfarenhet och tillsammans med er tar vi fram en lösning efter era önskemål.

    Kontaktuppgifter    Meddelande

    window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');