Försäljning av lösningar för AV-system

Vi levererar allt från enstaka produkter till kompletta AV-system för både mindre och större lösningar. Med över 30 års branscherfarenhet har vi stor erfarenhet, kunskap och engagemang för att omvandla dina visioner till färdig lösning som både ser bra ut och låter fantastiskt.

Vi brinner för långvariga relationer och arbetar aktivt för att tillgodose dina behov inom audiovisuella lösningar.

Vi erbjuder helhetslösningar där vi kommer ut och hjälper till att hitta en lösning som är anpassad efter ert behov. Vi analyserar dina faktiska behov, föreslår en lösning och de produkter som ingår, levererar, installerar, driftsätter samt utbildar din personal.

Vi erbjuder även projektering och konsultation där vi hjälper er i ert projekteringsarbete för att integrera AV-system i era lokaler.

Med Aros Mediateknik som samarbetspartner behöver du inte göra mer än att specificera dina önskemål när det gäller AV-utrustning – resten tar vi hand om, från projektering till installation och support!

Aros Mediateknik
Tekniska lösningar – för ett lyckat möte

Kunskap

Vi på Aros Mediateknik står för en bred kunskapsnivå och tillsammans med dig kan vi tillverka och designa en lösning som är bäst för ändamålet.

Engagemang

Genom ett stort engagemang kan vi omvandla dina visioner till färdig lösning som både ser bra ut och låter fantastiskt.

Trygghet

Våra kunder kan känna sig trygga att vi finns tillhands även efter installation. Vi brinner för långvariga kundrelationer.

Flexibilitet

Oavsett omfattning finns vi alltid tillgängliga för rådgivning. Våra kunniga installatörer erbjuder snabb och pålitlig service.

För mer information, kontakta oss!

Martin Jonasson

Säljare 

0707471728  

E-post 

Johnny Lilja

Verkställande direktör.  

0707475134  

E-post 

Kontakta oss

    Kontaktuppgifter    Meddelande