Försäljning

Med Aros Mediateknik får du en personlig samarbetspartner där du som kund står i fokus! Oavsett omfattning finns vi alltid tillgängliga för dina frågor och eventuella uppkommande hinder. Till oss kan du vända dig och få svar direkt, vår kunskap är din trygghet.

Vi levererar allt från enstaka produkter till kompletta AV-system för både mindre och större lösningar. Med över 30 års branscherfarenhet har vi stor erfarenhet, kunskap och engagemang för att omvandla dina visioner till färdig lösning som både ser bra ut och låter fantastiskt.

Vi brinner för långvariga relationer och arbetar aktivt för att tillgodose dina behov inom audiovisuella lösningar.

 

Läs mer om oss!

Kunskap

Vi på Aros Mediateknik står för en bred kunskapsnivå och tillsammans med dig kan vi tillverka och designa en lösning som är bäst för ändamålet.

Engagemang

Genom ett stort engagemang kan vi omvandla dina visioner till färdig lösning som både ser bra ut och låter fantastiskt.

Trygghet

Våra kunder kan känna sig trygga att vi finns tillhands även efter installation. Vi brinner för långvariga kundrelationer.

Flexibilitet

Oavsett omfattning finns vi alltid tillgängliga för rådgivning. Våra kunniga installatörer erbjuder snabb och pålitlig service.

För mer information, kontakta oss!

Martin Jonasson

Säljare 

0707471728  

E-post 

Johnny Lilja

Verkställande direktör.  

0707475134  

E-post 

Kontakta oss

    Kontaktuppgifter    Meddelande

    window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');