Nyheter

22 december, 2023

Återblick på vårt 2023

Välkommen till vår summering av året som gått. Här bjuds ni på en inblick i vår verksamhet, kundreferenser och mer därtill. Häng med!

Standarder för en hållbar framtid

Mycket har hänt och vi har verkligen rivstartat året med projekt och många nya spännande sådana står framför oss! Förutom ett fullspäckat schema med jobb har vi även under ett par månaders tid arbetat och tagit fram standarder för hela verksamheten.

Audiovisuella lösningar – vad är det & hur kan du implementera det i din verksamhet

När vi får frågan om vad vår verksamhet gör – svarar vi ofta att vi levererar helhetslösningar för audiovisuella produkter (AV-system). Men vad innefattas av detta och hur kan du med hjälp av tekniken dra nytta av detta i din organisation. 

Välkomna till vår nya adress!

De senaste veckorna och innan julen har vi varit mitt uppe i en flytt av vårt kontor! Vi lämnar Kopparlunden och flyttar återigen ut till Erikslund. Vår nya adress är Traversgatan 16 A, 721 38 Västerås.

Ljudsystem hos 9PIN Bowling

Vi på Aros Mediateknik har levererat och installerat två BLX-12 PA-högtalare, ljudmixer, slutsteg och trådlöst mikrofonsystem. Vi fick oss en pratstund med Peter Barkenskiöld på 9PIN Bowling.

Nyheter från Exertis Expo 2021 mässan

Förra veckan var vi iväg till Göteborg och besökte Exertis Expo mässan. Här presenterar vi några av de spännande nyheterna som visades upp på mässan.

Digital Signage – ett smart verktyg för lyckad kommunikation

Så här kan digital signage hjälpa ditt företag att nå ut med rätt budskap för ett ökat engagemang hos medarbetare och kunder.

Dra nytta av de nya digitala möjligheterna

Att få ut det mesta av digitalisering för att utveckla sina erbjudande och affärsmodeller är nu en fråga som många företag funderar över och drastiskt fått förändra sitt sätt att arbeta på.

Foto: AF Adam

Reportage expectrum Del 2

Tidigare i våras var vi och besökte expectrum där vi fick en inblick hur deras vardag ser ut, i denna del kommer vi titta närmare på tekniken i några av hubbarna och utrymmen hos expectrum. Genom en nära och tät dialog med expectrum har vi på Aros Mediateknik utvecklat och skapat tekniska lösningar.

Återgång till arbetsplatsen!

Välkomna era anställda tillbaka till ett optimerat och flexibelt digitalt arbetssätt på ert företag. 

Efter över 1år med Coronarestriktioner där många har haft sina arbeten i hemmet är det dags att börja planera för en återgång till ett ”normalare” arbetssätt.

Vad är då det nya normala?

Hålvärd på Västerås Science Park Golfen

I fredags stod vi hålvärdar på Västerås Science Park årliga golftävling. Nere vid Hål 3 på Skerike GK visade vi vårt material via en NEC MultiSync – High Brightness skärm. En innovativ 55″ monitor med en ljusstyrka på 2700 nits, denna monitor är anpassad för dessa ljusa förhållande och med en visningstid på 24/7 är

Den digitala omställningen till följd av covid-19

Hur bör framtidens digitala mötesrum utrustas och formas för att kunna inkludera och säkerställa en trygg miljö för alla anställda? Frågorna är många. De snabba förändringarna som skett till följd av Covid-19 har bidragit till den ökade digitala omställningen. Vi på Aros Mediateknik fick en pratstund med vår kontakt hos Sony Professional gällande detta.

Newline FLEX

Uttryck dig själv genom den digitala arbetsytan!

Med FLEX får du en skärm som förenklar möjligheterna med bland annat digitala möten, den har allt du behöver i en och samma enhet. Skärmen fungerar bra i bland annat mindre mötesrum, hemmakontoret, skolsalen samt i större hörsalar som podieskärm

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');