Newline FLEX

Uttryck dig själv genom den digitala arbetsytan!

Med FLEX får du en skärm som förenklar möjligheterna med bland annat digitala möten, den har allt du behöver i en och samma enhet. Skärmen fungerar bra bland annat i mindre mötesrum, hemmakontoret, skolsalen samt i större hörsalar som podieskärm där du har möjlighet att spegla upp innehållet på skärmen upp via en projektor och duk. Du kan använda alla Windows Ink funktioner i till exempel PowerPoint för att skriva och göra anteckningar.

FLEX säkerställer en bättre upplevelse!

Här visar Martin hur det kan se ut när man ringer ett Teams-samtal:

All in one – Med FLEX får du alltså en bättre ljudupptagning av din röst utan bakgrundsstörningar, tydliga bilder tack vare 4K-kameran och en bättre ljudupplevelse med Echo Cancelling genom avancerade högtalare och subwoofer.

Plug & Play – genom att bara ansluta din bärbara dator så har du en fungerande touch- och videokonferensupplevelse. Strömförsörj enkelt enheten med den strömförsörjda USB-C anslutningen. Det finns också möjlighet att ansluta en Slot in PC.

En flexibel kamera som känner igen dig – Luta 4K-kameran till den vinkel som fungerar för dig. Med Windows Hello- stöd kan du låsa upp din bärbara dator och nå all ditt innehåll på några sekunder. Man kan ofta snubbla över att hitta ikoner för att bland annat stänga av och slå på ljudet. FLEX säkerställer dessa funktioner genom att dessa alltid är inom räckhåll med cam & mic control. Skärmen i sin tur kan du luta för att få en bekväm vinkel för att börja skriva.

Välkomna till oss på Aros Mediateknik! Är du nyfiken på att veta mer om denna produkt tveka inte på att ta en första kontakt med oss så ser vi till att hjälpa dig – Martin Jonasson