Detta är vi på Aros Mediateknik

Ofta nischas man in av kunden som ”dem där som jobbar med projektorer eller dem där som vi köpte en skärm av”.

Vi vill gärna förtydliga och berätta att vi arbetar med allt som rör ljud och bild samt att vi ”syr ihop” det vill säga en komplett och funktionell lösning för audiovisuella produkter.

Vi kommer ifrån videobranschen där vi har levererat utrustning till de stora Tv-bolagen samt fristående producenter och medieutbildningar. Vi har kunskapen kring kamerautrustningar, bearbetning, streaming, webstudios med mera.

Från att ha samlat in och bearbetat filmmaterialet så vill man visa sin produktion/företagspresentation på ett professionellt sätt. Då kommer vi in på, som vi kallar det, displayutrustning. Från börjar var det Diabildspel eller Overhead-projektorer som senare övergick till OH-plattor, projektorer och större skärmar.

Vi ska inte heller glömma bort alla evenemang som vi har varit med och levererat utrustning till och då gäller det korttidsuthyrning med tekniker på plats. Exempel på evenemang som vi har levererat utrustning till är bland annat, hockey VM i Globen, Stockholm Marathon, invigningen av Botniabanan i Kramfors, TV4 Stadskampen, Melodifestivalen, Bolagstämmor för ASEA/ABB, Stora/Stora Enso samt alla större evenemang på Aros Congress Center i Västerås.

Vi är Aros Mediateknik

Vår kunskap – Din trygghet