Audiovisuella lösningar – vad är det & hur kan du implementera det i din verksamhet?

När vi får frågan om vad vi gör i vår verksamhet – svarar vi ofta att vi levererar helhetslösningar för audiovisuella produkter (AV-system). Men vad innefattas av detta och hur kan du med hjälp av tekniken dra nytta av detta i din organisation? 

Dagens kontor är allt som oftast utrustat med någon form av skärmar, kameror, mikrofoner, högtalare och olika system för att integrera AV-systemet med din verksamhet – en audiovisuell lösning. Vid en snabbare överblick känns denna del solklar men hur får man alla dessa delar att samverka för att ge era anställda eller besökare den bästa upplevelsen? Det vi gör på Aros Mediateknik i Västerås är att vi designar och implementerar lösningar som utefter dina behov är användarvänliga och tillfredsställer organisations behov. Vi levererar allt från enstaka produkter till kompletta AV-system för både mindre och större lösningar.

 

 

Några av våra produktgrupper inom AV-system

 

Bild

Inom bildsegmentet har vi produktgrupper som vi ständigt arbetar med. Exempelvis: monitorer, projektorer, Digital Signage, konferensrum/digitala mötesrum, utbildningsskärmar m.m.

Tillsammans med våra tekniker hjälper vi er med allt från att koppla in enstaka produkter, till att installera omfattande AV-system. En komplett installation med montering, kabeldragning, driftsättning, utbildning av personal och dokumentation.

Läs mer kring Digital Signage – ett smart verktyg för lyckad kommunikation

Ljud

Inom detta segment erbjuder vi lösningar som uppfyller era krav och önskemål gällande ljud. Oavsett omfattning där det gäller ett par aktiva stereohögtalare i ett mindre konferensrum, eller ett komplett ljudsystem i en hörsal, sportarena, kyrka m.fl. finner vi en lösning som passar era önskemål.

Olika produktgrupper som vi erbjuder är bland annat olika PA-system, mikrofonlösningar, hörselslingor och högtalare.

 

 

 

Videokonferens / Digitala möten

Att få ut det mesta av digitaliseringen för att utveckla sina erbjudande och affärsmodeller är nu en ständig fråga som många företag funderar över. Där just digitala möten och olika typer av videokonferenser har blivit det ”nya normala”.

Dagens teknik har otaliga funktioner och beroende på hur ni vill forma er verksamhet och mötesrum finns vi tillgängliga för att optimera tekniken efter behov och önskemål.

Läs mer kring hur du kan dra nytta av de nya digitala möjligheterna

 

Styrsystem

Ett bra styrsystem låter dig ta kontroller över tekniken och tillåter dig att styra mötet just efter dina önskemål. Genom ett styrsystem kan du styra allt från bild, ljud & ljus med en touchpanel som både är tidsbesparande och bra för miljön. Där du ges möjlighet att dra ner på bland annat elförbrukningen genom ett installerat och programmerat styrsystem till just ditt mötesrum eller kontor.

Vi hjälper er med grafisk design, programmering, installation och dokumentation. Inom detta segment arbetar vi med leverantörer inom styrsystem så som bland annat Crestron, Neets & QSC.

Välkommen att kontakta någon av oss för mer information om innehållet på denna sida!

Leasa, köp eller hyr era produkter av Aros Mediateknik

 

Johnny Lilja

Säljare/VD 

0707475134 

E-post 

Martin Jonasson

Säljare 

0707471728 

E-post 

Välkomna till vår nya adress!

De senaste veckorna och innan julen har vi varit mitt uppe i en flytt av vårt kontor! Vi lämnar Kopparlunden Read more

Ljudsystem hos 9PIN Bowling

Vi på Aros Mediateknik har levererat och installerat två BLX-12 PA-högtalare, ljudmixer, slutsteg och trådlöst mikrofonsystem. Vi fick oss en Read more

Nyheter från Exertis Expo 2021 mässan

Förra veckan var vi iväg till Göteborg och besökte Exertis Expo mässan. Här presenterar vi några av de spännande nyheterna Read more

Digital Signage – ett smart verktyg för lyckad kommunikation

Så här kan digital signage hjälpa ditt företag att nå ut med rätt budskap för ett ökat engagemang hos medarbetare Read more

Dra nytta av de nya digitala möjligheterna

Att få ut det mesta av digitalisering för att utveckla sina erbjudande och affärsmodeller är nu en fråga som många Read more

Reportage expectrum Del 2

Tidigare i våras var vi och besökte expectrum där vi fick en inblick hur deras vardag ser ut, i denna Read more

Återgång till arbetsplatsen!

Välkomna era anställda tillbaka till ett optimerat och flexibelt digitalt arbetssätt på ert företag.  Efter över 1år med Coronarestriktioner där Read more

Hålvärd på Västerås Science Park Golfen

I fredags stod vi hålvärdar på Västerås Science Park årliga golftävling. Nere vid Hål 3 på Skerike GK visade vi Read more