Audiovisuella lösningar – vad är det & hur kan du implementera det i din verksamhet?

När vi får frågan om vad vi gör i vår verksamhet – svarar vi ofta att vi levererar helhetslösningar för audiovisuella produkter (AV-system). Men vad innefattas av detta och hur kan du med hjälp av tekniken dra nytta av detta i din organisation? 

Dagens kontor är allt som oftast utrustat med någon form av skärmar, kameror, mikrofoner, högtalare och olika system för att integrera AV-systemet med din verksamhet – en audiovisuell lösning. Vid en snabbare överblick känns denna del solklar men hur får man alla dessa delar att samverka för att ge era anställda eller besökare den bästa upplevelsen? Det vi gör på Aros Mediateknik i Västerås är att vi designar och implementerar lösningar som utefter dina behov är användarvänliga och tillfredsställer organisations behov. Vi levererar allt från enstaka produkter till kompletta AV-system för både mindre och större lösningar.

 

 

Några av våra produktgrupper inom AV-system

 

Bild

Inom bildsegmentet har vi produktgrupper som vi ständigt arbetar med. Exempelvis: monitorer, projektorer, Digital Signage, konferensrum/digitala mötesrum, utbildningsskärmar m.m.

Tillsammans med våra tekniker hjälper vi er med allt från att koppla in enstaka produkter, till att installera omfattande AV-system. En komplett installation med montering, kabeldragning, driftsättning, utbildning av personal och dokumentation.

Läs mer kring Digital Signage – ett smart verktyg för lyckad kommunikation

Ljud

Inom detta segment erbjuder vi lösningar som uppfyller era krav och önskemål gällande ljud. Oavsett omfattning där det gäller ett par aktiva stereohögtalare i ett mindre konferensrum, eller ett komplett ljudsystem i en hörsal, sportarena, kyrka m.fl. finner vi en lösning som passar era önskemål.

Olika produktgrupper som vi erbjuder är bland annat olika PA-system, mikrofonlösningar, hörselslingor och högtalare.

 

 

 

Videokonferens / Digitala möten

Att få ut det mesta av digitaliseringen för att utveckla sina erbjudande och affärsmodeller är nu en ständig fråga som många företag funderar över. Där just digitala möten och olika typer av videokonferenser har blivit det ”nya normala”.

Dagens teknik har otaliga funktioner och beroende på hur ni vill forma er verksamhet och mötesrum finns vi tillgängliga för att optimera tekniken efter behov och önskemål.

Läs mer kring hur du kan dra nytta av de nya digitala möjligheterna

 

Styrsystem

Ett bra styrsystem låter dig ta kontroller över tekniken och tillåter dig att styra mötet just efter dina önskemål. Genom ett styrsystem kan du styra allt från bild, ljud & ljus med en touchpanel som både är tidsbesparande och bra för miljön. Där du ges möjlighet att dra ner på bland annat elförbrukningen genom ett installerat och programmerat styrsystem till just ditt mötesrum eller kontor.

Vi hjälper er med grafisk design, programmering, installation och dokumentation. Inom detta segment arbetar vi med leverantörer inom styrsystem så som bland annat Crestron, Neets & QSC.

Välkommen att kontakta någon av oss för mer information om innehållet på denna sida!

Leasa, köp eller hyr era produkter av Aros Mediateknik

 

Johnny Lilja

Säljare/VD 

0707475134 

E-post 

Martin Jonasson

Säljare 

0707471728 

E-post 

Ett nytt kapitel

I dagarna har vi lanserat en interaktiv broschyr, där läsarna får se tidigare jobb vi har gjort, vilka vi är Read more

Detta är vi på Aros Mediateknik

Ofta nischas man in av kunden som "dem där som jobbar med projektorer eller dem där som vi köpte en Read more

4 tips för att optimera ditt digitala möte

Vi på Aros Mediateknik har kunskapen om hur tekniken till det digitala möten optimeras. I och med den digitala explosionen Read more

Nureva HDL300 ljudsystem

En unik ljudupplevelse Nureva HDL300 är helt unik och utvecklad för att ge en perfekt ljudupplevelse i alla typer av Read more

Videokonferensutrustning

Konftel C20EGO Konftel C20Ego är det perfekta paketet för videokonferensrummet upp till 6 personer. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap Read more

Reportage expectrum Del 1

Det är en solig dag i Västerås där våren verkligen har slagit sig till ro, vi möts av Anders Trygg Read more

Newline FLEX

Uttryck dig själv genom den digitala arbetsytan! Med FLEX får du en skärm som förenklar möjligheterna med bland annat digitala Read more

Den digitala omställningen till följd av covid-19

Hur bör framtidens digitala mötesrum utrustas och formas för att kunna inkludera och säkerställa en trygg miljö för alla anställda? Read more

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');