9PIN bowling

Ljudsystem hos 9PIN Bowling

Just nu byggs det för fullt ute på Finnslätten i Västerås. Byggnationen av den nya anläggningen som ligger i Kungsledens lokaler kommer kunna erbjuda spel på sex toppmoderna banor som står klart i mitten av december 2021.

Vi på Aros Mediateknik har levererat och installerat två BLX-12 PA-högtalare, ljudmixer, slutsteg och trådlöst mikrofonsystem. Vi fick oss en pratstund med Peter Barkenskiöld på 9PIN Bowling.

Peter Barkenskiöld förklarar projektet:

– Vårt projekt Tillsammans Arena Västerås, som är ett CSR projekt, har som syfte att möjliggöra motion och rörelse över generations- och förutsättningsgränser.

– Arvsfonden, Riksidrottsförbundet, Västerås Stad och privata donationer har möjliggjort inköp av en av världens modernaste 9PIN Bowling anläggning. Den kommer drivas i samverkan med en daglig verksamhet – killar och tjejer med funktionsvariation. Vår nya verksamhet har som huvudmålgrupp barn & ungdomar samt personer med funktionsvariation.

Ett PA-systems uppgift är att förstärka ljud och används för att nå ut till större samlingar människor.  Vad kommer ni få ut av det installerade PA-systemet? 

– Aros Mediatekniks PA-system kommer ge oss suverän möjlighet att ge våra deltagare och besökare den där lilla extra upplevelsen

– Den trådlösa micken och PA-systemet kommer ge oss ett proffsigt verktyg att genomföra såväl internationella inbjudningstävlingar som våra TILLSAMMANS aktiviteter för barn och ungdomar samt personer med funktionsvariation.

Vad är det ni vill skapa i denna lokal?

– Aros Mediatekniks PA system kommer ge oss suverän möjlighet att ge våra deltagare och besökare den där lilla extra upplevelsen.

– De trådlösa micken och automatisk turning av musik ger oss ett proffsigt verktyg att genomföra såväl internationella inbjudningstävlingar som våra TILLSAMMANS aktiviteter för barn & ungdom samt personer med funktionsvariation.

Har du funderingar gällande ljud eller spanar på en lösning likt detta?

Kontakta gärna mig.

Johnny Lilja

Kontakta Johnny!
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-229349-25');